Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

De Eurogamer Expo Developer Sessions van vandaag

Tearaway, Beyond: Two Souls, Dying Light, FIFA 14 next-gen en de PlayStation 4 Indie Showcase.

In Londen is de Eurogamer Expo losgebarsten. Onze Britse collega's houden daar jaarlijks een eigen gamesevenement. Dit keer zijn onder andere de Xbox One en de PlayStation 4 op de beursvloer speelbaar. Helaas, een ticket boeken heeft geen zin meer. De show is volledig uitverkocht: 70.000 bezoekers maken er hun opwachting.

Eurogamer Benelux zorgt dat je er toch een beetje bij bent. Hier kan je namelijk de live streams volgen van alle Developer Sessions. En dat zijn er heel wat! Vandaag staan de volgende sessies op het programma:

Tearaway - 13:00 uur
Beyond: Two Souls - 14:00 uur
Dying Light - 15:00 uur
FIFA 14 Next-gen - 16:00 uur
PlayStation 4 Indie Showcase -17:00 uur

In tegenstelling tot gister vind je vandaag alle livestreams op één pagina. Dat is wel zo handig!

13:00 - Tearaway (Media Molecule)

De dag start met Tearaway voor de PlayStation Vita. De makers van LittleBigPlanet zijn terug met een hele nieuwe game, die wederom barst van de creatieve uitspattingen.

14:00 - Beyond: Two Souls (David Cage, Quantic Dream)

Beyond: Two Souls is al bijna uit. David Cage vertelt je meer over zijn nieuwste filmische ervaring, die exclusief voor de PlayStation 3 verschijnt.

15:00 - Dying Light (Techland)

Van de makers van Dead Island komt een nieuwe game, wederom met zombies in de hoofdrol. Deze open wereld-game is de eerste van Tech-land voor de volgende generatie spelcomputers.

16:00 - FIFA 14 Next-Gen (EA Sports)

FIFA 14 komt ook uit op de volgende generatie spelcomputers, de PlayStation 4 en de Xbox One. Electronic Arts legt uit waarom deze versies je voetbalhart sneller laten kloppen.

17:00 - PS4 Indie Showcase (Shahid Ahmad, Sony Computer Entertainment)

De dag wordt afgesloten door Sony. Indiegames zijn erg belangrijk voor de PlayStation 4. Welke spellen kun je er zoal voor verwachten?

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties