Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

De echte Dragonborn is geboren

Koppel doopt baby Dovahkiin.

Herinner je je nog die ...uhm... wedstrijd die Bethesda begin dit jaar uitvaardigde? Exact negen maanden geleden beloofden ze elkéén die op 11/11/11 een kind ter wereld zou brengen en hem Dovahkiin zou dopen, levenslang van Bethesdagames te voorzien. Welnu, we hebben een winnaar!

Zo lezen we op Bethesda's blog dat Eric en Megan Kellermeyer afgelopen vrijdag de trotse vader en moeder werden van een zoontje die door het leven zal gaan als Dovahkiin Kellermeyer. Aan die foto te zien zou ik hem niet meteen een draak van een kind noemen, maar wat niet is, kan nog komen.

Het zal voor Eric echter maar een schrale troost wezen dat zijn exemplaar van Skyrim hem niks gekost heeft wanneer hij tussen de huilbuien, verversbeurten en papflessen door de game eindelijk in z'n console kan stoppen.

Helaas geen baby's te bespeuren in Tamriel.
Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties