Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

De beta van Gigantic gaat op 15 augustus van start

"Unleash your guardian."

De bètatestfase van Gigantic gaat op 15 augustus van start. Microsoft kondigt dat tijdens zijn eigen E3-persconferentie aan. Je kan je voor de gesloten bèta aanmelden via de officiële website.

Het gaat om een snelle shooter binnen het MOBA-genre voor de pc en Xbox One die door Motiga ontwikkeld wordt. Gigantic wil zich onderscheiden van andere MOBA's doordat spelers aan de zijde van een gigantisch beest vechten. Het uiteindelijke doel is om het beest van het andere team te verslaan.

De game is speelbaar in een derdepersoonsperspectief. Je kiest uit meerdere personages zoals Imani, The Margrave, Voden, Charnok en Tyto the Swift.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties