Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Overzicht van de beste GTA 4 mods

Coole gameplay mods zoals bendeoorlogen, zombies en paarden, grafische updates en natuurlijk ook de meest bizarre mods!

De kans is groot dat je Grand Theft Auto IV ondertussen al hebt uitgespeeld. Je hebt er natuurlijk ook zo'n vijf jaar de tijd voor gekregen. Ook met The Lost and the Damned en The Ballad of Gay Tony ben je waarschijnlijk al klaar. Grand Theft Auto V lonkt aan de horizon, maar is nog niet uit. Hoe houd je Liberty City nog een laatste keer interessant, voor je 17 september definitief naar Los Santos vertrekt?

Je bent niet de enige die zichzelf dat afvraagt. De voorbije jaren zijn modders dan ook aan de slag gegaan met de pc-versie van Grand Theft Auto IV. Eurogamer Benelux zocht de beste fan-gemaakte uitbreidingen voor je op en bundelt ze in een handig lijstje, zodat je nogmaals reden hebt om Liberty City onveilig te maken.

Eerst vind je de zogenaamde 'Overhauls.' Dit zijn mods die de hele virtuele stad op zijn kop zetten en er iets nieuws mee doen. Zo kan je bijvoorbeeld plots politie-agent in Liberty City worden of de hele game vanuit first person spelen. Als je wil kan je zelfs zombies toevoegen! Kortom: hiermee maak je van GTA 4 gewoon een volledig nieuwe ervaring.

Daarna komen de grafische verbeteringen aan beurt. Alle mods in de categorie 'Graphic upgrades' maken Liberty City een pak aantrekkelijker of geven de stad een unieke visuele stijl. Zo kan Liberty City nog meer op het échte New York doen gelijken of kan je de graphics zelfs fotorealistisch maken. En laten we zeker Ghent Theft Auto niet vergeten, de mod die je vrij laat rondlopen in een virtuele renditie van de Belgische stad Gent!

Tot slot blijven de mods over die onder de noemer 'Bizar' vallen. Wat daartoe wordt gerekend, ontdek je het beste zelf maar we kunnen je verzekeren dat het de moeite waard is!

Ga direct door naar de GTA 4 gameplay overhauls.

Of neem alvast een kijkje bij de GTA 4 grafische upgrades.

Of, als je echt niet kan wachten, alvast naar GTA 4's meest bizarre mods.

En vergeet niet, mods zijn niet de enige manier om je speelervaring bij GTA 4 te veranderen! We hebben ook een complete lijst GTA 4 cheats voor je klaar waarmee je je nooit meer zorgen moet maken om details zoals health, ammo of de politie!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Grand Theft Auto IV

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties