Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

De 10 meest gestoorde geheimen in GTA 5

Los Santos is echt geflipt.

Grand Theft Auto 5 is zonder twijfel een mijlpaal in de wereld van videogames. De game is in 2013 uitgebracht en staat wereldwijd nog altijd regelmatig in de wekelijkse top tien van best verkochte games. Inmiddels zijn er zelfs al meer dan 90 miljoen exemplaren over de toonbank gegaan.

Deze astronomische aantallen laten de kracht van Rockstars game zien. Maar welke geheimen zitten er in de game, en welk doel dienen ze? Er is een ontelbaar aantal easter eggs in Los Santos verstopt, maar dit zijn de 10 meest gestoorde geheimen in GTA 5.

Speel je GTA 5 nog regelmatig? Bekijk dan zeker ook onze GTA 5 cheats.

10. Bermudadriehoek

Fans hebben een bizarre bug in GTA Online gevonden, die ons aan de Bermudadriehoek doet denken. Mocht dat je niets zeggen: de Bermudadriehoek is een gebied in de Atlantische oceaan die de kusten van Florida, Puerto Rico en het eiland Bermuda met elkaar verbinden.

Dat gebied staat berucht om het feit dat vliegtuigen en schepen daar onder mysterieuze omstandigheden verdwijnen. Complottheoristen geven van alles de schuld, van aliens en magische spreuken tot interdimensionale poorten en zelfs Atlantis.

In de game vind je een soortgelijk driehoekig gebied, gevormd door de Paleto Bay Bunker, het Series A-jachtschip en de noordzijde van Paleto Bay.

Zodra je met een boot of laag met een vliegtuig in dit gebied komt, word je - zonder voertuig - regelrecht terug geteleporteerd! Probeer het zelf ook eens uit.

Een van de zijmissies brengt je langs dit gebied, terwijl je goederen aan het vervoeren bent. Let dus op, want in dat geval raak je niet alleen je voertuig, maar ook je spulletjes kwijt!

>>> Ga verder naar het volgende gestoorde GTA 5 geheim

Over de auteur

Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties