Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Days Gone Collector's Edition onthuld

Ronkende motoren.

Ontwikkelaar Bend Studio onthult twee speciale edities van de openwereldzombiegame Days Gone, de Special Edition en de Collector's Edition. Eerstgenoemde bevat de game in een steelbook case, een 48-pagina's tellend artbook en de soundtrack, zowel digitaal als op cd.

Dezelfde inhoud vind je ook terug in de Collector's Edition, naast een beeldje van hoofdrolspeler Deacon en zijn motor, zes speldjes, vier stickers en enkele 'patches' om op kleding te strijken. Voor beide edities geldt dat je er skins voor je motor en een thema voor je PlayStation 4 mee kunt downloaden.

Verder speel je nog de monkey wrench-vaardigheid eerder vrij dan je normaliter doet, en is er nog sprake van een pre-order bnodus. Daarmee ontvang je onder andere upgrades voor je benzinetank en nitro, en krijg je eerder toegang tot de Drifter Crossbow.

Onlangs werd de Days Gone release opnieuw uitgesteld. De PlayStation 4-exclusive komt nu uit op 26 april. Wil je meer weten, dan hebben we alle Days Gone info voor je verzameld in een overzichtsartikel.

Read this next