Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Day One update Final Fantasy 15 bevat meer verhaal

Plus meer in de Crown update.

De Day One update voor Final Fantasy 15 bevat onder andere meer verhaal. Deze update heet de Crown Update en is bij lancering van de game beschikbaar.

In de update zitten meer cutscenes, die uit de film Kingsglaive: Final Fantasy en de Omen trailer komen. Dit is gedaan om de verhaallijn eenvoudiger te maken voor nieuwkomers.

De update bevat ook nieuwe crafting-recepten en vissen om mee te koken. Daarenboven laat een nieuwe galerijoptie zien welke recepten je al ontdekt hebt.

De camera in de game is verbeterd en met name in krappe omgevingen volgt hij de actie beter. De Wait-modus tijdens gevechten bevat nu een Ability Tree, waardoor je een beter strategisch overzicht krijgt.

Tot slot kun je een Beast Whistle bemachtigen waarmee je monsters kunt oproepen om te bevechten, en de foto's die Prompto maakt met zijn camera kunnen via Social Media gedeeld worden.

Final Fantasy 15 komt op 29 november uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. Bekijk hier de Final Fantasy 15 101 Trailer.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Final Fantasy XV

PS4, Xbox One, PS3

Related topics
Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties