Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Day one patch No Man's Sky voegt nieuwe eindes toe

Kans op het vinden van andere spelers ook groter.

Ontwikkelaar Hello Games laat weten dat de day one patch voor No Man's Sky onder andere nieuwe eindes aan de game toevoegt. De update is in totaal 824 MB groot.

De day one patch past onder andere je voortgang in de game aan. Zo begin je No Man's Sky op een van drie unieke paden. Elk pad heeft een 'grote invloed' op de content die je later in de game te zien krijgt.

Het verhaal van de game is tevens herschreven zodat er nu meerdere eindes mogelijk zijn. Daarnaast is de kans op het vinden van andere spelers verhoogd. De patch voegt namelijk een optie toe die je in staat stelt om naar gebieden te zoeken die door anderen zijn bezocht.

De patch past tevens de manier aan waarop het universum in No Man's Sky wordt gegenereerd. Zo zijn onder andere planeten verplaatst en hebben bepaalde omgevingen andere 'biomes.' Deze aanpassingen zijn gedaan om voor 'meer variatie' te zorgen.

Overige veranderingen zijn onder andere een grotere inventory, meer verschillende soorten dieren, een groter aantal verschillende ruimteschepen per sterrenstelsel en verbeteringen wat betreft de stabiliteit van de game.

No Man's Sky is vanaf 10 augustus speelbaar op de PlayStation 4. De pc-versie van de game komt op 12 augustus uit. Bruce zijn hands on No Man's Sky preview lees je hier nog eens.

Over de auteur

Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties