Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dauntless The Coming Storm release is episodisch

Stilte voor de storm.

Dauntless uitbreiding The Coming Storm komt in delen uit. Dat maakt ontwikkelaar Phoenix Labs bekend. Het eerste deel van The Coming Storm lanceert op 8 augustus op de pc.

De gratis uitbreiding breidt het gebied The Shattered Isles uit en verandert het Behemoth ecosysteem. Daarnaast wordt de nieuwe Behemoth Koshai aan de game toegevoegd. Volgens de ontwikkelaar beschikt Koshai over genoeg kracht om de sterkste uitrusting kapot te maken.

Bovendien wordt er een nieuwe wapen aan Dauntless toegevoegd. De Ostian Repeaters zijn bijzondere revolvers die uit verwisselbare onderdelen bestaan. Die nieuwe wapens komen uiteindelijk in september uit.

"In plaats van alle content in een grote update te stoppen proberen we om de uitbreiding in kleine updates uit te geven. Dit geeft ons de flexibiliteit om op een collaboratieve manier met feedback te werken en de ervaring van Dauntless van week tot week te verbeteren", aldus Phoenix Labs.

Meer dan twee miljoen spelers speelden de Dauntless open beta. Dauntless wordt free-to-play en komt het eind dit jaar op de pc uit.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties