Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Datum van Gamescom 2023 aangekondigd

Comt volgend jaar zeker terug.

Geoff Keighley onthulde de datum van Gamescom 2023 en de Opening Night Live-stream via Twitter. Dat deed hij enkele uren nadat het 2022-evenement van start was gegaan.

In de tweet van Keighley staat de tekst: "Geef mij een minuut, maar de Gamescom 2023 datum is aangekondigd - inclusief Opening Night Live" en zie je een afbeelding van een spandoek waarop de datums van de volgende editie te zien zijn.

Die volgende editie loopt van 23 tot en met 27 augustus 2023 en het gehele evenement wordt naar goede gewoonte op de vooravond ervan oftewel op 22 augustus 2023 officieel afgetrapt met de Opening Night Live-stream.

Gamescom 2022 werd gisteren officieel ingeluid door de Opening Night Live-stream en tijdens die show kondigde Sony de aanpasbare DualSense Edge-controller aan, ontdekte je dat de Gotham Knights release is vervroegd en weet je dat Dead Island 2 begin februari 2023 uitkomt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties