Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Datum voor BlizzCon 2010 ligt vast

Tickets zullen weer snel uitverkocht zijn.

Blizzard liet gisteren officieel weten dat ze dit jaar opnieuw een BlizzCon zullen organiseren. Het evenement waarop Blizzard al haar aankomende producten laat zien zal dit jaar op 22 en 23 oktober plaatsvinden in Anaheim, California.

Vorig jaar liet de ontwikkelaar op de BlizzCon 2009 voor het eerst Cataclysm, de aankomende uitbreiding voor World of Warcraft, aan de aanwezige gamers zien. Ook Diablo III en StarCraft II waren op het evenement aanwezig. Wat er dit jaar allemaal te zien zal zijn is nog niet geweten, maar wij gokken dat de bovenstaande drie spellen opnieuw hun opwachting zullen maken.

"BlizzCon beidt de perfecte gelegenheid voor onze fans om elkaar te ontmoeten en hun ervaring en enthousiasme met elkaar te delen", aldus Blizzard baas Mike Morhaime. "We kijken ernaar uit om alweer een goede show te brengen vol met entertainment, competities en de allernieuwste informatie over aankomende games van Blizzard."

De ticketverkoop is momenteel nog niet aan de gang, maar we houden jullie op de hoogte wanneer deze van start gaat. Fans van Blizzard zullen echter snel moeten zijn om een toegangspas te bemachtigen gezien elk jaar weer tickets binnen enkele minuten uitverkocht zijn.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Diablo III

Video Game

Diablo III: Reaper of Souls

Video Game

See 4 more
Related topics
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties