Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Datum Nintendo E3 2018 presentatie onthuld

Bedrijf organiseert meerdere evenementen.

Nintendo heeft de datum en het tijdstip van zijn E3 persconferentie onthuld. Het bedrijf zendt hier op dinsdag 12 juni om 18:00 uur een speciale E3 presentatie uit.

Eerder raakte al bekend dat Super Smash Bros. Voor Nintendo Switch speelbaar is op de E3-beurs. Nintendo organiseert namelijk een speciaal Smash Bros.-toernooi tijdens de E3. Daarnaast belooft het bedrijf weer drie dagen vol livestreams van het Nintendo Treehouse-team.

Bekijk op YouTube

Nintendo houdt op de E3-beurs dit jaar ook de halve finale en de finale van het Splatoon 2 World Championship. Het blijft verder gissen naar nieuwe onthullingen of aankondigingen. Zo heeft Nintendo vorig jaar nog Metroid Prime 4 onthuld, maar sindsdien niks meer over de game gezegd.

Verder is bekend dat Game Freak momenteel aan een Pokémon-game voor de Nintendo Switch werkt. Ook is er een nieuwe Fire Emblem-game voor de Switch in de maak. Mogelijk krijgen we op de E3-beurs meer over deze games te horen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Metroid Prime 4

Nintendo Switch

Super Smash Bros.

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.
Reacties