Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Datum en locatie Microsoft E3 2018 persconferentie onthuld

Wordt een thuiswedstrijd.

Microsoft heeft de datum en de locatie van zijn persconferentie tijdens de E3-beurs onthuld. Het bedrijf houdt op maandag 10 juni om 22:00 uur een presentatie in het Microsoft Theater.

Eerdere jaren organiseerde Microsoft nog demo's van zijn games in het Los Angeles Convention Center. Dit jaar worden de meeste evenementen van het bedrijf in het Microsoft Theater gehouden. Zo zijn daar ook hands-on previews van games georganiseerd.

Het Microsoft Theater

Xbox-topman Mike Nichols heeft via website Xbox Wire aangegeven dat Microsoft nog wel aanwezig blijft in het Los Angeles Convention Center. Zo wordt er onder andere aandacht besteed aan streamingdienst Mixer.

Afgezien van een datum en locatie weten we nog altijd weinig over de E3-plannen van Microsoft. Het bedrijf is nu ook nog volop bezig met de marketing van Sea of Thieves. Deze game lanceert namelijk eind maart. Op de site lees je alvast een overzicht met Sea of Thieves info.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties