Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Datum E3 2021 bekend

Maar wat gaan we nu deze zomer doen?

De Entertainment Software Association (ESA) maakt alvast de datum voor de E3-beurs in 2021 bekend. Volgend jaar gaat de beurs door van 15 tot en met 17 juni. Dit jaar zou de beurs normaal gezien plaatsvinden in Los Angeles van 9 tot en met 11 juni, maar door de aanhoudende problemen met het coronavirus is het evenement afgelast.

Eerder hintte de ESA naar een online evenement ter vervanging van de normale beurs, maar daar is momenteel geen nieuwe informatie over. IGN kondigde intussen wel al een eigen online evenement aan waar onder andere 2K, Square Enix, SEGA en Bandai Namco aan deelnemen.

De E3-beurs is trouwens lang niet het enige coronaslachtoffer. Intussen is ook QuakeCon 2020 afgelast. Ook de release van verschillende games zoals The Last of Us Part 2 is door de coronacrisis uitgesteld.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties