Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Data Packs voor Xenoblade Chronicles X spoedig te downloaden

Optionele download voor snellere laadtijden.

Nintendo maakt bekend dat de Data Packs voor Xenoblade Chronicles X vanaf aanstaande maandag (30 november) in de eShop te vinden zijn. Deze optionele downloads zorgen ervoor dat de laadtijden van de disc-versie van de JRPG korter zijn.

Data Packs zijn er in vier varianten, waarvan de Basic High-Speed Data Loading Pack de grootste impact heeft op de laadtijden. Start je de game hiermee op, dan sta je ongeveer 10-15 seconden sneller in de spelwereld dan zonder deze Data Pack.

Daarnaast kun je nog de Enemy-, Player- en Skell High-Speed Data Loading Pack installeren voor een nog vlottere ervaring. Gezamenlijk nemen de Data Packs circa 10 GB schijfruimte in op je Wii U.

De releasedatum van Xenoblade Chronicles X is de vrijdag erna, 5 december. Nintendo brengt de Data Packs enkele dagen eerder uit zodat je ze alvast kunt downloaden en er vrijdag dus niet meer op hoeft te wachten.

Derek is de afgelopen weken al met de game aan de slag gegaan. Zijn review lees je spoedig op de site. Tot die tijd kun je terecht bij zijn Xenoblade Chronicles X preview.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Xenoblade Chronicles X

Nintendo Wii U

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties