Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Data Nederlands en Belgisch Splatoon 2-kampioenschap bekendgemaakt

Ben jij een kampioen of een octopus?

Nintendo heeft de data voor het Belgisch en Nederlands Splatoon 2-kampioenschap bekendgemaakt. In België vindt de finale plaats tijdens Gameforce in Mechelen op zondag 14 oktober. In Nederland gaat de finale door tijdens het Firstlook Festival in Utrecht op zondag 7 oktober. De winnaars van beide wedstrijden stoten door naar het Europees kampioenschap in 2019.

In België kunnen spelers zich zowel online als offline kwaliferen. De offline kwalificaties vinden plaats op zaterdag 8 september om 19:00 uur en zondag 23 september om 16:00 uur. De offline kwalificaties gaan door tijdens FACTS in Gent op 29 en 30 september. Meer informatie vind je op de Nintendo website.

Ook in Nederland is het mogelijk om je zowel offline als online te kwalificeren voor de finale. De online kwalificaties gaan door op zaterdag 15 september om 19:00 uur en zondag 30 september om 16:00 uur. Offline kun je je kwalificeren tijdens het Firstlook Festival op 6 en 7 oktober. Meer info vind je eveneens op de Nintendo website.

Splatoon 2 lanceerde vorig jaar voor de Nintendo Switch. Onze Splatoon 2 review lees je op de site.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Splatoon 2

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties