Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Darksiders 3 voldoet aan verkoopdoelstellingen

Goed nieuws voor de toekomst van de serie.

THQ Nordic heeft zijn financiële cijfers voor het afgelopen kwartaal bekendgemaakt. Daaruit blijkt onder andere dat Darksiders 3 voldoet aan de verkoopdoelstellingen. Exacte cijfers zijn er niet, maar volgens de uitgever waren op anderhalve maand tijd alle ontwikkelings- en marketingkosten terugverdiend.

Darksiders blijft daardoor een van de belangrijkste series voor de uitgever. Het aantal verkochte games is dankzij de goede resultaten van Darksiders 3 gestegen met 38% voor THQ Nordic, en zelfs met 441% voor de volledige THQ Nordig Group. Dat laatste cijfer is echter vooral een gevolg van de vele overnames die de groep het afgelopen jaar deed.

De positieve resultaten voor Darksiders 3 zijn enigszins opvallend, gezien de matige reviews voor de game. Vorig jaar nog paste Gunfire Games het Darksiders 3 gevechtssysteem aan. Wie de game wil uitproberen, kan Darksiders 3 via Origin Access Premier spelen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties