Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Darksiders 3 releasedatum onthuld

Speciale edities eveneens bekendgemaakt.

THQ Nordic heeft de releasedatum van Darksiders 3 bekendgemaakt. De game lanceert op 27 november voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. De uitgever heeft eveneens onthuld welke speciale edities van de game er uitkomen.

Darksiders 3 is de eerste game in de serie die uitkomt na het faillissement van uitgever THQ. De ontwikkeling is in handen van Gunfire Games, dat hoofdzakelijk bestaat uit medewerkers van de oorspronkelijke ontwikkelaar Vigil Games.

In het derde deel staat Fury centraal. Deze ruiter van de apocalyps maakt gebruik van een zweep en probeert in de game 'de balans te herstellen en te bewijzen dat ze de sterkste van de vier ruiters is'.

Bekijk op YouTube

De game krijgt bovendien verschillende speciale edities. De Collector's Edition kost 150 dollar en bevat onder andere een standbeeld van hoofdpersonage Fury. De Apocalypse Edition kost 400 dollar en bevat ook beeldjes van Death, War en Vulgrim.

Darksiders 3 is vorig jaar aangekondigd. THQ Nordic heeft naar eigen zeggen 'alle tijd genomen om ervoor te zorgen dat de volgende Darksiders aan alle wensen van de fans voldoet'.

Read this next