Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Darksiders 2 wordt nóg groter en nóg langer

En hopelijk nóg beter.

Alhoewel de singleplayer van Darksiders 2 al van plan was om het grootste deel van ons leven op te peuzelen, vonden ze bij Vigil games dat we nog wat langer met het spel aan de slag mochten gaan. Voor al wie na tientallen uren de singleplayer weet uit te spelen heeft het spel nog twee extras in petto: The Crucible en New Game+.

The Crucible speel je vrij nadat hoofdpersonage Death waardig is bevonden (nadat je het spel uitgespeeld hebt). Dit onderdeel van het spel is een soort van Horde Mode die je tegen verscheidene golven vijanden stelt. Elke vijf golven heb je de keuze om te stoppen en de gewonnen schatten met je mee te nemen. Of je kan natuurlijk verder blijven vechten, maar pas op want als je sterft blijf je met lege handen achter. Wie alle 100 golven vijanden kan verslaan, krijgt enkele exclusieve, zeer sterke items.

Daarnaast is er New Game+ die je een tweede keer door de singleplayer laat gaan, maar je je wapens en behaalde levels doet behouden. En wanneer je ook die hebt uitgespeeld, is het tijd om nog een keer buiten te komen om wat frisse lucht op te snuiven.

Darksiders 2 ligt bijna in de rekken en zal verschijnen voor Xbox 360, PS3, PC en iets later voor Wii U. Verwacht ook zeer snel een review van het spel op eurogamer.be!

Getagged als

Over de auteur

Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties