Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Darksiders 2 releasedatum aangekondigd

Sneller dan verwacht!

THQ heeft bekend gemaakt dat Darksiders 2 op 29 juni zal verschijnen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Normaal gezien moet er ook een Wii U-versie komen van de game wanneer de console gelanceerd wordt later dit jaar.

Het wordt stilletjes aan een vervelende gewoonte van uitgevers en dus ontsnapt Darksiders 2 er ook niet aan: verschillende winkels zullen verschillende pre-order paketten aanbieden. Er is nog niets bekend over de Benelux op dit vlak maar de situatie in het Verenigd Koninkrijk toont ons wel al wat we mogen verwachten.

Als je daar de game pre-ordert bij GAME, Gamestation of Gamestop, dan krijg je de Death Rides-pack. Dat is een pakket met side-quests in de Maker's Real en Dead Plains-gebieden en biedt dus veel extra xp en loot aan. Volgens THQ zouden deze side-quests ongeveer twee uur in beslag nemen. In die twee uur help je een Construct, vecht je tegen de Bloodless en moet je Karn's verloren schat terugvinden.

Bij Amazon.co.uk is het een minder omvangrijk pakket. Zij bieden het Deadly Despar-pack aan. Dat is een speed boost voor je paard, Despair.

Een derde pre-order pack, dat nog niet aan een winkelketen verbonden is, heet Angel of Death. Dit pakket bevat een unieke set armour met een design dat geïnspireerd is door engelen. Ook inbegrepen is een sterk paar zeisen en een leuk visueel effectje voor je kraai/sidekick Dust.

Meer informatie over deze game lees je in onze preview van Darksiders 2!

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties