Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Darkest Dungeon krijgt PvP dankzij The Butcher's Circus-uitbreiding

Bloedvergieten gegarandeerd.

Ontwikkelaar Red Hook Studios maakt via Twitter bekend dat de nieuwste DLC voor Darkest Dungeon The Butcher's Circus heet. Die DLC introduceert onder andere een arena-achtige PvP-modus.

De nieuwste uitbreiding voor Darkest Dungeon komt in de loop van mei uit. Daarin nemen teams van vier spelers het tegen elkaar op in de The Butcher's Circus-arena van New Hamlet. De bedoeling is om een zo'n hoog mogelijke plaats in de ranglijst te verwerven.

Daarnaast verzamelen spelers ook componenten om hun persoonlijke banner samen te stellen en verzamel je sieraden om strategisch in te zetten. Ten slotte krijgt de uitbreiding thematische achtergrondmuziek, horen we grapjes van Wayne June en bevat de The Butcher's Circus meer geluidseffecten. Meer informatie over de game vind je in onze Darkest Dungeon review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Darkest Dungeon

PS4, PlayStation Vita, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties