Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Darkest Dungeon 2 verlaat Early Access in mei

De kelder is klaar.

Ontwikkelaar Red Hook Studios laat weten dat Darkest Dungeon 2 op 8 mei definitief uitkomt. De roguelike was al sinds 2021 speelbaar in Early Access, maar schakelt binnen enkele maanden dus over naar versie 1.0.

Tot nu toe was Darkest Dungeon 2 enkel speelbaar via de Epic Games Store, maar ook daar komt verandering in. Bij de release van versie 1.0 komt de game ook naar Steam.

Cover image for YouTube videoDarkest Dungeon II - Road of Ruin - Early Access Trailer

In tegenstelling tot de eerste Darkest Dungeon verken je deze keer met behulp van een postkoets vijf verschillende gebieden. Die gebieden verken je vervolgens opnieuw met een groep van steeds verandere personages - die mogelijk een gruwelijke dood sterven.

Wie de game alvast wil uitproberen, kan zowel via de Epic Games Store als Steam een demo van de eerste twee gebieden downloaden. Voor een samenvatting van de eerste game verwijzen we je graag naar onze Darkest Dungeon review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Darkest Dungeon 2

PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties