Skip to main content

Dark Void dev. strikt man achter Portal

Ontwikkelaar in één klap stuk interessanter.

Voorlopig heeft Dark Void ons nog niet helemaal uit onze stoel kunnen blazen. Toen we het spel konden aanschouwen op de voorbije GamesCom te Keulen daalde onze verwachtingen aanzienlijk, terwijl redacteur Steph - die ook daadwerkelijk met de game mocht spelen - ietsje positiever was. Airtight Games, de ontwikkelaar achter het spel, heeft nog anderhalve maand de tijd om de laatste puntjes op de 'i' te zetten alvorens Dark Void verschijnt, maar ondertussen halen ze wel nieuw talent in huis.

Vandaag blijkt namelijk dat Kim Swift, de man die aan het hoofd stond van de ontwikkeling van Portal, overgestapt is naar Airtight Games. Wat voor positie hij vanaf nu zal bekleden is niet duidelijk. Waarschijnlijk zal Swift niet meer meewerken aan Dark Void gezien het spel stilaan de gold-status aan het bereiken is. Wij gokken dus dat Swift grotendeels verantwoordelijk zal zijn voor de volgende game van Airtight Games.

Wij hopen dat die titel een vervolg op Crimson Skies zal worden. In het verleden was Airtight Games namelijk beter bekend als FASA Studio, het bedrijf dat de legendarische vlieggame Crimson Skies maakte.

Read this next