Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dark Souls II: Scholar of the First Sin onthuld voor PS4 en Xbox One

Beschikbaar op 7 april.

Bandai Namco en From Software kondigen aan dat Dark Souls II naar de PlayStation 4 en Xbox One komt. De nieuwe versie van de game heet Dark Souls II: Scholar of the First Sin en komt uit op 7 april 2015.

Scholar of the First Sin bevat grafische verbeteringen dankzij de ondersteunde DirectX 11-technologie. Deze zijn exclusief voor de PlayStation 4 en Xbox One-versies. Daarnaast krijgt de game ook een uitgebreider verhaal, een herwerkte balans, nieuwe gebeurtenissen en extra vijanden. Online co-op werkt nu met maximaal zes man tegelijk, in plaats van drie.

Naast de hoofdgame bevat de heruitgave standaard de drie downloadbare uitbreidingen Crown of the Sunken King, Crown of the Old Iron King en Crown of the Ivory King.

Indien je al eigenaar bent van het originele Dark Souls II op de pc, PlayStation 3 of Xbox 360, dan krijg je de extra gameinhoud als gratis update aangeboden. Maar grafisch gaat de game er niet op vooruit.

Dark Souls II kwam oorspronkelijk uit in maart 2014 op de PlayStation 3 en Xbox 360. De pc-versie volgde een maand later.

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Dark Souls II: Scholar of the First Sin

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Kenneth De Muyt avatar

Kenneth De Muyt

Redacteur

Houdt van lange wandelingen op het strand, zonneschijn, explosies en mysterieuze tombes verkennen.
Reacties