Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dark Souls 3 update past poise aan

Prepare to poise.

Een update voor Dark Souls 3 past onder andere de poise-stat aan. Dat laat ontwikkelaar From Software op Tumblr weten.

De studio schrijft dat poise na de update effectiever is voor zwaardere wapens en pantsers. Daarnaast verwijdert de patch verschillende bugs en wordt de algehele balans van de game verbeterd.

De werking van poise staat al sinds de release van Dark Souls 3 ter discussie. Veel spelers denken dat het attribuut uitstaat, omdat het niet hetzelfde werkt als in voorgaande Dark Souls-games. Volgens From Software werkt poise echter naar behoren.

Het is niet bekend hoeveel invloed de wijzigingen precies hebben. Dark Souls-maker Hidetaka Miyazaki vertelde in juli tegen gamesite Kotaku dat hij niet heel blij is met de huidige implementatie van poise in Dark Souls 3.

"De manier waarop poise nu werkt kan beter. De aanpassing van de stat is een agendapunt waar we in de toekomst aan gaan werken", aldus Miyazaki.

Dark Souls 3 is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Afgelopen zaterdag is de Dark Souls 3: Ashes of Ariandel PvP-modus getoond.

Over de auteur
Kevin van den Essen avatar

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Reacties