Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dark Souls 3 - Undead Bone Shard locaties

Zo vind je alle tien Undead Bone Shards.

Als je ooit al een Dark Souls game speelde, weet je natuurlijk hoe belangrijk je Estus Flasks zijn. In Dark Souls 3 is dit natuurlijk niet anders, maar werken de Flasks toch ook net iets anders. Je moet een Estus Shard vinden om de hoeveelheid slokken te verhogen en een Undead Bone Shard verbranden om de kracht van je Estus Flask te verhogen. Als je wilt dat je healing items doorheen de game nuttig blijven, moet je dus alle 10 Undead Bone Shards vinden. We hebben alle locaties op een rij gezet, opgedeeld volgens de verschillende gebieden van Dark Souls 3.

Zie ook: Dark Souls 3 - Estus Shard locaties

Undead Settlement
Vanaf de Dilapidated Bridge bonfire ga je naar het gebied waar de reus op de toren je met speren bombardeert. Rechts van de witte boom vind je lijk met de Undead Bone Shard.

Cathedral of the Deep
Ga door de begraafplaats, steek de smalle brug over, laat je rechts naar het lager gelegen gebied vallen. Hier vind je opnieuw bij een witte boom een Shard.

Farron Keep
In de toren het dichts bij de plaats waar je het derde vuur dooft.

Catacombs of Carthus
Ontwijk de eerste bal van beenderen en loop de trap af. Ga door de deuropening. De bal slaat tegen de muur stuk en laat een Undead Bone Shard vallen.

Irithyll of the Boreal Valley
Vanaf de Church of Yorska bonfire ga je de kleine trap en ga je rechts door de begraafplaats. De Shard vind je aan het einde naast een grote grafzerk.

Profaned Capital
Op een lijk naast de Profaned Capital bonfire. Je moet je uiterste best doen om deze te missen.

Smouldering Lake
In dit gebied vind je er twee. Dood de grote worm om er een te verdienen. Ga vanaf de Archdemon's Antechamber bonfire de trap af, doorkruis de twee volgende kamers, sla bij het kruispunt rechtsaf en zoek in dit gebied helemaal links bij de Fire Demons de Undead Bone Shard.

Grand Archives
Als je de daken oversteekt, trotseer je een Gargoyle. Versla hem en ga naar links in plaats van verder naar beneden te gaan. Er verschijnt een tweede Gargoyle. Als deze gedood is zoek je vlakbij een raam. Ga hier naar binnen om de laatste Shard te vinden.


Keer terug: Dark Souls 3 tips

Zie ook: Dark Souls 3 walkthrough

Getagged als

Over de auteur

Redactie avatar

Redactie

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties