Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dark Souls 3 Collector's Edition en Prestige Edition duiken op

Met beeldjes en andere goodies.

De Arabische gameswinkel Geekay Games biedt op zijn website een Collector's Edition en Prestige Edition aan van Dark Souls 3. Deze speciale edities zijn door Bandai Namco zelf nog niet bevestigd.

In de Collector's Edition zit naast de game een 25 centimeter hoog Red Knight beeldje, als ook een fysieke kaart van de spelwereld, een artbook, de soundtrack en drie lapjes stof met logo's uit de game. Deze kun je op kleding strijken, of bijvoorbeeld op een tas.

De Prestige Edition heeft dezelfde inhoud, maar bevat in plaats van de Red Knight een Lord of Cinder-figuur. Deze is 40 centimeter groot.

De releasedatum van Dark Souls 3 is volgens de winkel 12 april 2016, waar Bandai Namco het nog op 'april 2016' houdt. De game lanceert dan voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Lees in onze Dark Souls 3 preview alles wat we over de game weten.

Meer over Dark Souls 3 weten? Raadpleeg dan onze Dark Souls 3 walkthrough en Dark Souls 3 tips.


Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties