Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dankzij nieuwe Dark Souls 3 update voor Xbox Series X/S speel je de game aan 60 FPS

Fatalities per second.

De Xbox Series X/S-versie van Dark Souls 3 heeft een update gekregen. Daardoor maakt de game nu gebruik van FPS Boost waardoor je hem aan 60 frames per seconde speelt. De resolutie blijft wel ongewijzigd op 900p.

Ook de grafische setting zijn nog steeds identiek aan die op de Xbox One. De SSD van de Xbox Series X/S wordt wel benut, waardoor laadtijden sterk verminderd zijn.

PlayStation-gamers lachen ongetwijfeld in hun vuistje bij dit nieuws. Dark Souls 3 kreeg voor hen immers op de PlayStation 4 Pro al een verbeterde framerate. Hoewel die console het nog lastig had om een stabiele 60 FPS te garanderen, is dat sinds de release van de PS5 geen probleem meer.

Op de site vind je onze Darks Souls 3 review. Ontwikkelaar FromSoftware werkt intussen aan zijn nieuwe titel Elden Ring die in 2022 uitkomt.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties