Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

DanceDanceRevolution komt naar de PS3

Nu met Move ondersteuning!

Schudden met die kont - Konami heeft aangekondigd dat DanceDanceRevolution eindelijk naar de PlayStation 3 komt. De voorlopige release staat voor deze herfst.

In het onwaarschijnlijke geval dat je niet bekend bent met het DDR-franchise: het is die bizarre dansgame waarbij je op een dansmat de correcte pasjes moet uitvoeren. De PS3 versie zal vanzelfsprekend zijn eigen, vernieuwde mat hebben, maar Konami liet ook weten dat het ook de PlayStation Move zal ondersteunen om handbewegingen op te pikken.

De titel zal bovendien het gebruik van de PlayStation Eye toelaten en geeft je zo de mogelijkheid om je optredens op te nemen en op YouTube of Facebook te smijten via de PS3's Video Editor & Uploader. Iets wat hoogstwaarschijnlijk in een symfonie van humor en schaamte zal resulteren als er weer iemand een glaasje te veel op heeft.

De game zal geleverd worden met 40 nummers: 20 originele en 20 gelicentieerde. Zoals vaker het geval is bij muziekgames, zullen extra nummers via het PSN te downloaden zijn.

Getagged als
Over de auteur
Steph Vanquaethem avatar

Steph Vanquaethem

Executive Editor

Reacties