Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cyberpunk 2077-voertuigen onthuld

Genoeg keuze tussen iconisch en futuristisch.

In een nieuwe video over Cyberpunk 2077 toont ontwikkelaar CD Projekt Red de verschillende voertuigen die je in de game kunt besturen.

Die voertuigen zijn onderverdeeld in vijf verschillende klassen. Onderaan de ladder vind je de bedrijfswagens en roestbakken. Daarboven staan directiewagens, voertuigen waar kosten noch moeite voor gespaard zijn en nog hoger krachtige tanks en vrachtwagens.

Voor wie op hoge snelheden kickt, zijn er ook verschillende sportwagens of hypercars. Ten slotte maakt de ontwikkelaar ook bekend dat de game enkele iconische auto's, zoals een Porsche 911 uit 1977, bevat.

Naast auto's bevat de game ook motoren die gebaseerd zijn op de designs van de motoren die Keanu Reeves verkoopt via zijn bedrijf Arch. Zowel de motoren als de voertuigen kun je bemachtigen door ze te kopen of te stelen. Daarnaast krijg je ook de verschillende locaties van de straatraces te zien en hoe die van start gaan.

CD Projekt Red onthulde eerder ook al de volledige Cyberpunk 2077 map en draait het nieuwste Cyberpunk 2077-reclamespotje rond Keanu Reevees.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties