Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cyberpunk 2077-update verhelpt vele problemen

Consoleversies een stuk stabieler.

CD Projekt Red heeft een nieuwe update voor Cyberpunk 2077 uitgebracht. In versie 1.52-update worden veel bugs en crashes verholpen. In de update is geen nieuwe content toegevoegd.

Cyberpunk heeft eerder in 2022 de Playstation 5- en Series X/S-update gekregen. Wat daarin verbeterd is, lees je in de Playstation 5- en Series X/S-update guide. In de nieuwe 1.52-update zijn oplossingen doorgevoerd voor technische problemen, en voor de consoleversies zijn "geheugenverbeteringen en crash fixes" uitgebracht.

Op de Playstation is een probleem met opslaggegevens opgelost. Wanneer je zonder verbonden te zijn met het Playstation Network gegevens overdraagt, worden opslaggegevens niet langer geblokkeerd. Playstation 4-opslaggegevens die overgezet worden zullen ook niet langer gecorrumpeerd raken.

Ook heeft CD Projekt Red eerder bevestigd dat een nieuwe Witcher-game in ontwikkeling is. Ditmaal in Unreal Engine 5 in plaats van de REDengine.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties