Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cyberpunk 2077 uiterlijk: kan je je uiterlijk later veranderen uitgelegd

Hoe belangrijk zijn je keuzes in de character creator?

Je uiterlijk in Cyberpunk 2077 kiezen is één van de eerste dingen die je doet in de game, samen met het kiezen van je life path en core attributes.

De game opent met een character creator, en laat je V's huidskleur, haarstijl, kleur van ogen, littekens, en meer veranderen.

Maar als je net zoals ons soms veel te veel tijd steekt in het kiezen van het uiterlijk van je personage in games, dan is het de moeite om te weten hoe belangrijk je uiterlijk in Cyberpunk 2077 nu eigenlijk is. Vooral als je bedenkt dat het een first-person game is.

In het verleden was het niet mogelijk om later in Cyberpunk 2077 nog het uiterlijk van je personage aan te passen, maar dat is veranderd na een patch. Nu is het wel mogelijk om op elk moment je uiterlijk te veranderen.

Op deze pagina:

Bekijk op YouTube

Kan je later nog je uiterlijk veranderen in Cyberpunk 2077?

Vroeger moesten we hier 'jammer genoeg niet' antwoorden, maar dat is nu anders. Ja, je kan je uiterlijk veranderen in Cyberpunk 2077 dankzij een post-release update.

Vroeger was dat niet zo. Dan was een vreemde beslissing want het aanpassen van je lichaam staat centraal in de game, zowel in het verhaal als in de gameplay. Er zijn dan ook verschillende Ripperdocs en andere manieren om nieuwe Cyberware te installeren. Het is dus goed dat ze die lijn hebben doorgetrokken.

Hoe verander je je uiterlijk in Cyberpunk 2077

Eerst en vooral moet je zeker zijn dat je update 1.5 geïnstalleerd hebt. Deze werd uitgebracht in februari 2022.

Om je uiterlijk te veranderen in Cyberpunk 2077, ga je naar je appartement en ga je naar de spiegel in de badkamer.

Als Johnny in de spiegel verschijnt, moet je de spiegel nog eens activeren tot V verschijnt. Johnny's verschijning is geen bug trouwens, maar een intentioneel element van het verhaal van de game.

Wanneer V in de spiegel verschijnt krijg je de optie om het uiterlijk van V te veranderen.

Moest je verder spelen op een save game van voor update 1.5, weet dan dat je nu ook een heleboel nieuwe character customisation opties hebt. Zo heb je bijvoorbeeld nieuwe opties voor je lippen en oog make-up om uit te kiezen.

Waar kan je jezelf zien in Cyberpunk 2077?

Aangezien Cyberpunk 2077 een first-person game is, zal je jouw versie van V niet zo vaak zien. De voornaamste plekken waar je V kan zijn onder andere:

  • In je inventory screen
  • Wanneer je in de spiegel kijkt. Dit kan in je appartement en op andere locaties. Ook zie je jezelf tijdens bepaalde cutscenes, zoals op het einde van je life path-proloog
  • Als je in third-person rijdt in voertuigen

Je zal V het vaakst zien op je inventory screen. Hier kan je V's uitrusting aanpassen en je gear aanpassen. Dit komt voornamelijk neer op andere kledij en petjes of gasmaskers. Wij geven zelf altijd prioriteit aan de beste stats boven fashion dus V kan er al eens bijlopen als een rare snuiter in onze game. (Over kledij gesproken, wist je dat je ook verschillende Witcher-items kan equipen dankzij de Cyberpunk GOG beloningen, los van op welk platform je de game gekocht hebt?)

Keer terug naar de Cyberpunk 2077 gids met tips

Read this next