Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cyberpunk 2077 keert terug naar PlayStation Store

Feestelijkheden met toekomstmuziek.

Cyberpunk 2077 keert op 21 juni terug naar de PlayStation Store. Dat onthult Sony aan Eurogamer.

Sony benadrukt wel dat CD Projekt Red nog steeds aan de game werkt en dat spelers daarom nog steeds prestatieproblemen zullen ondervinden bij het spelen van de titel op PlayStation 4. Sony raadt spelers daarom aan om Cyberpunk 2077 te spelen op de PlayStation 4 Pro of PlayStation 5.

De officiële aankondiging komt er nadat IGN eerder ontdekte dat Cyberpunk 2077 terug in de PlayStation Store staat onder de tag 'Just Announced'. Spelers kunnen de game tot zijn officiële terugkeer enkel wishlisten. Wie de digitale versie van Cyberpunk 2077 heeft, kan deze nog steeds opnieuw downloaden.

Dat Cyberpunk 2077 na diens verwijdering uit de PlayStation Store terugkeert kan alleen maar betekenen dat ontwikkelaar CD Projekt Red dankzij de vele Cyberpunk 2077-updates terug grip begint te krijgen op het slecht ontvangen Cyberpunk 2077.

Cover image for YouTube videoCYBERPUNK 2077 1.5 Patch - Klaar voor Next-gen?

Wil je meer weten over Cyberpunk 2077, check dan zeker de Cyberpunk 2077 review.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Cyberpunk 2077

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties