Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cyberpunk 2077 staat op twee blu-rays

Enkel op PlayStation 4 en Xbox One.

De PlayStation 4- en Xbox One-versies van Cyberpunk 2077 worden op twee blu-rayschijfjes geleverd. Dat maakt een Reddit-gebruiker bekend nadat het bedrijf waarvoor hij werkt een promotiepakket van de game kreeg toegestuurd.

De gebruiker toont ook een foto van de achterkant van het doosje van de PlayStation 4-versie. Daar lees je dat de game in totaal 70GB groot is. Die 70GB omvat de totale installatiegrootte van de game en mogelijke toekomstige add-ons.

Aangezien blu-rayschijfjes voor de PlayStation 5 en Xbox Series X een totale capaciteit van 100GB hebben, vermoeden we dat de next-genversies van Cyberpunk 2077 maar op één schijf worden geleverd.

Aangezien ontwikkelaar CD Projekt Red promotiemateriaal begint te versturen, vermoeden we dat de Cyberpunk 2077 release waarschijnlijk niet nogmaals wordt uitgesteld. Mocht dat wel zo zijn, dan zouden sommige Cyberpunk 2077-fans opnieuw heel heftig kunnen reageren.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Cyberpunk 2077

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties