Skip to main content

Cyberpunk 2077 romance, relaties en seks uitgelegd

Een overzicht van hoe je relaties en seks kan hebben in Cyberpunk 2077.

Romance en seks in Cyberpunk 2077 volgen het voorbeeld gezet in The Witcher 3 en laten je toe om een relatie aan te gaan met verschillende personages.

Doorheen de game zijn er verschillende kansen om diverse types relaties aan te gaan of seks te hebben met personages.

Deze pagina geeft je een uitleg over alle romance en seks opties in Cyberpunk 2077, en hoe romance en relaties werken in de game algemeen.

We updaten dit artikel regelmatig met nieuwe ontdekkingen, maar wees wel bewust dat er spoilers voor het verhaal op deze pagina staan als je niet wil weten met welke personages je relaties kan aangaan.

Op deze pagina:

Welk Life Path kies je best in Cyberpunk 2077?Bekijk op YouTube

Hoe romance en seks werkt in Cyberpunk 2077

In Cyberpunk 2077 kan je zowel relaties aangaan met personages als seks hebben met de zogenaamde joytoys in de open wereld van Night City.

Voor je start met Cyberpunk 2077, zijn er een aantal belangrijke dingen die je op voorhand moet weten:

  • De opties die je hebt op vlak van romance en seks worden bepaald door V's lichaamstype - mannelijk of vrouwelijk - en mogelijk je stem. Dit zijn dingen die je kiest in de character creator in het begin van de game.
  • Life paths lijken geen impact te hebben op de relaties die je kan aangaan in de game.
  • Je kan in total vier vaste relaties aangaan in de game. Twee voor mannelijke V, en twee voor vrouwelijke V. Daarnaast kan je nog seks hebben met verschillende one night stands.
  • Als je een vaste relatie start met een personage, kan je dat personage zien in je einde.
  • Nee, Johnny Silverhand (aka Keanu Reeves) is niet beschikbaar voor een relatie of seks. Blijven dromen.

Zodra je weet met welk personage je een romance wil aangaan, is het starten van een relatie relatief simple. Maak een connectie met die personages, kies dialoogopties die zij als positief ervaren en volg hun waarden en principes. Het groeien van een relatie duurt wel verschillende missies.

Je kan wel maar één relatie tegelijkertijd starten, en je hebt telkens maar twee opties beschikbaar voor jouw V, afhankelijk van je lichaamstype.

Cyberpunk 2077 male en female romance en seks mogelijkheden lijst

De enige romance opties die beschikbaar zijn voor zowel mannelijke als vrouwelijke V zijn geen vaste relaties maar one night stands.

Meredith Stout

Eerste ontmoeting: The Pickup, Act 1 (optionele objective - Ontmoet de Militech agent)
One night stand of relatie?: One night stand

Seks met Meredith Stout is mogelijk als mannelijke en als vrouwelijke V. Tijdens de missie The Pickup in Act 1 heb je een optionele quest om de Militech agent te ontmoeten. Als je dit doet, zal je Meredith Stout ontmoeten.

Ga akkoord met haar samen te werken en neemt de chip die ze je aanbiedt.

Tijdens de quest The Pickup, moet je de deal zo regelen dat wanneer je het All Foods gebouw verlaat, je begroet wordt door Meredith Stout. Er zijn verschillende manieren om hiervoor te zorgen. Je kan Royce doden als deel van de dialoogopties, of je kan de chip overhandigen zonder dat deze eerder gehackt werd. Als je niet zeker bent van je acties maar je wil deze uitkomst wel garanderen, save je best voordat de overdracht plaatsvindt. Dan kan je gemakkelijk opnieuw proberen.

Zodra je The Pickup voltooid hebt, en Meredith Stout je buiten groet, moet je wachten tot je een berichtje krijgt op je telefoon. Dit gebeurde voor ons pas een heel stuk in Act 2 van de game.

Reageer op dit berichtje met het antwoord "Shame, I wanted to get closer to your ink" om de Venus in Furs side missie te starten. Deze brengt je naar het No-Tell Motel.

Hier kan je een korte one night stand beleven met Meredith Stout. En je krijgt ook een nieuw melee wapen: de 'Sir John Phallustuff' dildo.

Het avontuurtje met Stout in de romance mission Venus in Furs.Bekijk op YouTube

Joytoys

Naast de uitgebreidere missies met dialoogopties, kan je ook one night stands starten met de joytoys die te vinden zijn in Night City.

Wij zagen er bijvoorbeeld verschillende in Westbrook's Japan Town. Ze worden op je mini-map aangeduid door een mond.

Ga er naartoe, kies de bovenste optie om cash geld te betalen, en een filmpje zal starten.

Cyberpunk 2077 male romance en seks mogelijkheden lijst

Als je bij het maken van jouw V een mannelijk lichaamstype gekozen hebt, dan zijn de volgende twee opties beschikbaar voor je om een relatie te starten of seks te hebben:

Panam

Eerst ontmoeting: Ghost Town (Act 2, main story)
One night stand of relatie?: Relatie

Meer volgt snel!

Kerry

Eerst ontmoeting: Nog te ontdekken
One night stand of relatie?: Relatie

Meer volgt snel!

Cyberpunk 2077 female romance en seks mogelijkheden lijst

Als je het vrouwelijke lichaamstype gekozen hebt voor V, dan zijn de volgende twee opties mogelijk voor jou om een relatie aan te gaan:

Judy

Eerst ontmoeting: The Information, Act 1
One night stand of relatie?: Relatie

Meer info volgt snel!

River

Eerst ontmoeting: Nog te bepalen
One night stand of relatie?: Relatie

Meer volgt snel!

Keer terug naar de Cyberpunk 2077 gids met tips

Read this next