Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cyberpunk 2077 release nogmaals uitgesteld

Zal bij de release dus nog futuristischer zijn.

CD Projekt Red stelt de release van Cyberpunk 2077 nogmaals uit. Via Twitter laat het bedrijf weten dat het de simultane ontwikkeling van de game voor negen verschillende platformen voor heel wat uitdagingen zorgt. De release wordt opgeschoven naar 10 december.

Naast alle huidige en next-gen consoles komt de game immers ook de de pc en Stadia. Volgens CD Projekt Red is er dan ook meer tijd om de game optimaal te laten draaien op al die platformen. De studio benadrukt wel dat de game inhoudelijk af is, en dus van begin tot eind kan uitgespeeld worden.

Het is al de derde keer dat de Cyberpunk 2077 release wordt uitgesteld. In afwachting van de release kun je alvast de Cyberpunk 2077 map bewonderen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties