Skip to main content

Cyberpunk 2077 Quickhacks uitgelegd - Zo krijg je nieuwe Quickhacks en craft je ze

Hacken kan ook snel gaan.

Quickhacks in Cyberpunk 2077 zijn het belangrijkste wapen in je arsenaal voor combat en stealth als je een personage maakt dat focust op hacken. Ze zijn echter zeer nuttig voor elk personage, los van je specialisatie. Je start de game al met een aantal basis Quickhacks maar in de loop van het spel krijg je er nog meer.

Als je niet zeker bent hoe je Quickhacks kan gebruiken, dan bekijk je best ook even onze guide over Daemons.

Bekijk op YouTube

Er zijn twee manieren waarop je nieuwe Quickhacks kan krijgen.

De eerste manier is om naar een Netrunner (1) te gaan en Quickhacks te kopen. Netrunners worden op je map aangeduid met een wit Hack icoontje. Er zijn verschillende Netrunners verspreid over Night City.

Als je tegen een Netrunner praat, moet je zeggen dat je Quickhacks wil kopen, en vervolgens openet er een venster waarin je alle beschikbare Quickhacks bij de Netrunner (2) ziet.

Lees zeker telkens de beschrijving bij elke hack om te weten hoe het werk en wat de voordelen zijn. Net zoals alle andere items hebben Quickhacks een specifieke actie en naam, een aanduiding van hoe zeldzaam ze zijn, en een prijs.

Je kan Quickhacks ook craften, net zoals andere items. Om een Hack te craften open je het crafting menu en ga je naar de QuickHacks pagina (3). Hier zie je alle Quickhacks waar je de Crafting Specs (4) voor hebt.

Waar vind je crafting specs voor Quickhacks?

Je kan veel tijd besteden aan het zoeken van Item Components maar als je geen Crafting Spec hebt, ben je er niets mee. Crafting Specs zijn een soort handleidingen die je personage leren hoe items te maken. Dit zijn de manieren waarop je Crafting Specs kan vinden:

  • Sommige krijg je automatisch
  • Verslagen vijanden laten ze soms vallen als loot
  • Je kan ze kopen van vendors
  • Sommige Perks in the Quickhacking Skill geven je een nieuwe Crafting Spec
  • Je krijgt soms een Crafting Spec als je Crafting Skill level stijgt

De Quickhacking skill kan je vinden onder de Intelligence Attribute.

Er zijn geen Common Quickhacks die je kan maken. Het laagste level is Uncommon. Je eerste perk die je vrijspeelt, geeft je dus Crafting Specs voor Uncommon Quickhacks .

Als je Quickhacks koopt of craft, dan moet je deze equipen in je Cyberdeck. Als je niet genoeg plaats hebt voor alle Quickhacks die je wil, dan is het een idee om je RAM uit te breiden.

Keer terug naar de Cyberpunk 2077 gids met tips

Read this next