Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty-uitbreiding onthuld

Keanu Reeves is van de Cyber-partij.

CD Projekt Red onthult de inhoud van de Cyberpunk 2077-uitbreiding Phantom Liberty. Die komt in 2023 uit voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Keanu Reeves kruipt daarin opnieuw in de huid van Johnny Silverhand. Phantom Liberty speelt zich af in een nog onbekend district van Night City, zet het verhaal rond V verder en bevat een nieuwe cast.

Cyberpunk 2077 krijgt ook een grote nieuwe update met een verbeterd cop- en vehicle combat-systeem plus nieuwe gameplay voor melee combat en extra cyberware. Deze grote update is meteen ook de laatste die uitkomt voor de last gen ports van Cyberpunk 2022. Niet getreurd, want die ports krijgen nog altijd patches die de game zelf onderhouden.

Naar aanleiding van de Cyberpunk: Edgerunners animatiereeks is er nu ook een Edgerunners Update beschikbaar. Die voegt de jas van hoofdpersonage David Martinez, een nieuw wapen in het thema van de reeks en verschillende easter eggs toe aan de titel.

Verder zorgt de update ook voor de toevoeging van een transmog-systeem in de wardrobe, waardoor je V anders kunt kleden zonder dat je daarvoor op je stats moet inboeten en doet de kat Nibbles zijn intrede in de photo mode van Cyberpunk 2022.

Als laatste kun je dankzij de Edgerunners Update in een in-game arcadekast de Roach Race-game spelen. Die titel draait rond het paard van The Witcher en is nu ook gratis beschikbaar op Android en iOS-toestellen.

In ander Cyberpunk 2077-nieuws ontdek je wat je mag verwachten van de Cyberpunk: Edgerunners Netflix-animatiereeks en dat Cyberpunk: Edgerunners vanaf 13 september 2022 beschikbaar is op Netflix.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Cyberpunk 2077

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties