Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cyberpunk 2077-ontwikkelaar reageert op doodsbedreigingen

'We zijn mensen, net als jij'.

Nadat de Cyberpunk 2077 release nogmaals werd uitgesteld, ontvingen medewerkers van ontwikkelaar CD Projekt Red doodsbedreigingen. Het bedrijf laat dat niet zomaar aan zich voorbij gaan en reageert via Twitter.

In de tweet zegt CD Projekt Red-topman Andrzej Zawadzki dat het bedrijf begrijpt dat fans boos en teleurgesteld zijn door het uitstel van de Cyberpunk 2077 release. Dat verantwoordt echter niet de doodsbedreigingen aan het adres van de ontwikkelaars, die zijn simpelweg onacceptabel.

Fans van Cyberpunk 2077 tillen zo zwaar aan het uitstellen van de game omdat de ontwikkelaar enkele dagen geleden nog beloofde dat verder uitstel niet aan de orde was. Daarop reageert de ontwikkelaar nu ook door te zeggen dat hij niet opzettelijk loog in dat bericht maar daartoe verplicht was door juridische redenen.

Het is al de derde keer dat de Cyberpunk 2077 release wordt uitgesteld. In afwachting van de release kun je alvast de Cyberpunk 2077 map, de verschillende Cyberpunk 2077-voertuigen en Cyberpunk 2077-kledingstijlen bewonderen.

Read this next