Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cyberpunk 2077-ontwikkelaar moet teleurgestelde investeerders 1,85 miljoen dollar betalen

Boetedoening.

CD Projekt moet een groep teleurgestelde investeerders 1,85 miljoen dollar betalen voor 'misleidende informatie' over Cyberpunk 2077. De investeerders startten die klacht na de teleurstellende prestaties van de game bij de release eind vorig jaar.

De klacht wordt afgehandeld via een minnelijke schikking en komt dus niet voor de rechtbank. In ruil voor de 1,85 miljoen dollar zien de teleurgestelde investeerders af van verdere gerechtelijke stappen. CD Projekt zal hier vermoedelijk weinig van voelen, want een maand na de release had Cyberpunk 2077 naar schatting al 563 miljoen dollar opgebracht.

Cover image for YouTube videoCYBERPUNK 2077 1.5 Patch - Klaar voor Next-gen?

Dat betekent echter niet dat de lijdensweg erop zit voor CD Projekt. In oktober moest het bedrijf immers nog aankondigen dat de Cyberpunk 2077 next-gen update is uitgesteld naar 2022, en ook de versie op de PlayStation 4 en Xbox One kampt nog steeds met de nodige problemen.

Onze Carl liet al die problemen destijds niet aan zijn hart komen voor de Cyberpunk 2077 review en gaf de game alsnog een 'Aanrader'.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Cyberpunk 2077

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties