Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cyberpunk 2077 next-gen update vanaf nu beschikbaar

Het einde van de problemen?

Tijdens een livestream heeft CD Projekt RED de next-gen update voor Cyberpunk 2077 op de PlayStation 5 en Xbox Series X/S onthuld. De update is vanaf nu gratis te downloaden voor wie de game al heeft. Wie de game nog niet heeft, kan hem bovendien tot 15 maart vijf uur lang gratis uitproberen.

Zowel op de PS5 als de Xbox Series X krijg je de keuze tussen een 'Performance' en 'Ray-Tracing' mode. De eerste draait de game aan 60 frames per seconde 'met kleine frame drops', terwijl je met ray-tracing de game aan 30 FPS speelt. In beide gevallen wordt een 4K-resolutie ondersteund. Op de XBox Series S kun je de game enkel in 1440p aan 30 FPS spelen.

Cover image for YouTube videoCYBERPUNK 2077 1.5 Patch - Klaar voor Next-gen?

Daarnaast is ook update 1.5 voor de game uitgerold. Die past onder andere de talent tree aan en maakt het mogelijk om V's appartement naar eigen wens aan te passen. Je kunt bovendien ook nieuwe appartementen kopen in andere districten. Daarnaast zijn er ook nieuwe cosmetische opties voor haarkleuren en make-up toegevoegd.

Het valt nog af te wachten of dit het einde van de lijdensweg is voor CD Projekt RED na alle kritiek die de game het afgelopen anderhalf jaar te verduren kreeg. Ondanks die kritiek was Cyberpunk 2077 echter nog steeds een van de best verkochte games op Steam in 2021.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Cyberpunk 2077

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties