Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cyberpunk 2077 lengte: hoe lang duurt het om Cyberpunk 2077 uit te spelen en hoeveel Acts zijn er

Zo lang duurt het om het hoofdverhaal van Cyberpunk 2077 uit te spelen.

Cyberpunk 2077's lengte trekt natuurlijk veel aandacht, want ontwikkelaar CD Projekt's vorige game, The Witcher 3, was een enorme game waar je al snel meer dan 80u in stak. Cyberpunk 2077 is echter wat korter.

Een heel stuk korter zelfs, al hangt de gehele lengte van de game sterk af van hoeveel sidequests je doet. Hieronder geven we een duidelijk antwoord op de vraag hoe lang Cyberpunk 2077 is, gebaseerd op onze ervaring tijdens het spelen van de game voor de release. Ook vertellen we hoeveel Acts er zijn in de game.

Welke Lifepath kies je best in Cyberpunk 2077?Bekijk op YouTube

Cyberpunk 2077 lengte: hoe lang duurt het om Cyberpunk 2077 uit te spelen uitgelegd

Gebaseerd op de gemiddelde, ingeschatte speeltijden van gamers die het einde van de game al bereikt hebben, duurt Cyberpunk 2077 zo'n 25u tot 30u om uit te spelen als je je beperkt tot het hoofdverhaal.

Maar dat is dus enkel als je je focust op de main quest, met misschien af en toe wat tijd steken in je character build, item crafting en een minimum aan sidequests.

De echte tijd dat het duurt om Cyberpunk 2077 volledig uit te spelen is natuurlijk veel langer, en hangt volledig af van hoe je de game speelt. Er zijn verschillende sidequests in de game die uit verschillende fases bestaan en best een uitgebreid verhaal vertellen, zoals de quests met Panam. Daarnaast zijn er ook talloze korte 'gigs', willekeurige ontmoetingen en ook nog eens verschillende eindes die afhangen van de vele keuzes die je gemaakt heb in het verhaal.

Houd dat dus in gedachen terwijl je naar de lengte van Cyberpunk 2077 kijkt, want dat is hoelang het duurt om de game uit te spelen, zonder al die zaken in de game te doen. We raden aan dat je de tijd neemt om de verschillende systemen te leren, zoals de attributes, perks en skills en hoe deze allemaal samenkomen. Leer ook de vele personages kennen in Night City. Dat is één van de beste aspecten aan de game.

Hoeveel acts zijn er in Cyberpunk 2077?

Cyberpunk 2077 heeft zogenaamde 'acts', maar is op een ongebruikelijke manier ingedeeld. De meeste verhalen bestaan uit drie acts, maar Cyberpunk bestaat uit twee acts, een interlude tussen de twee acts, een proloog en een epiloog.

De eerste 20 minuten van het Corpo lifepathBekijk op YouTube

De Prologue (proloog) is waar je de game start, en is afhankelijk van je Lifepath keuze tussen Nomad, Street Kid of Corpo.

Tussen elke act is er een korte 'interlude', of pauze. Daar gaan we geen spoilers over geven. Na de tweede act is er een Epilogue (epiloog) waar je de gevolgen van de vele keuzes in Cyberpunk 2077 te zien krijgt in één van de verschillende eindes.

Zodra je de main quest hebt afgewerkt, kan je altijd terugkeren naar Night City om verder te verkennen. Als je het einde van de main quest bereikt, dan zal de game je waarschuwen dat je een paar uur vast zal zitten in de main quest en je je vrijheid even moet opgeven tot je de game hebt uitgespeeld. Op dit punt zal de game een savegame creëeren waar je altijd naar terug kan keren als je de game later verder wil spelen om bijv. meer side quests uit te spelen.

Keer terug naar de Cyberpunk 2077 gids met tips

Read this next