Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cyberpunk 2077 krijgt volgend jaar betaalde uitbreiding

Basisgame al 18 miljoen keer verkocht.

Uitgever CD Projekt heeft tijdens zijn laatste financiële rapportering bekendgemaakt dat er in 2023 een betaalde uitbreiding voor Cyberpunk 2023 aankomt. Daarnaast onthult het bedrijf ook dat de basisgame intussen al meer dan 18 miljoen keer is verkocht.

De betaalde uitbreiding zou normaalgezien al vroeger uitkomen, maar CD Projekt koos er na de desastreuze release van de basisgame voor om eerst de nodige bugs en glitches te fixen. Daarnaast kwam eerder dit jaar ook de Cyberpunk 2077 next-gen update uit.

De uitgever belooft voor de betaalde uitbreiding 'een volledig nieuwe verhaallijn'. Meer informatie daarover volgt later dit jaar. Daarnaast werkt het bedrijf naar eigen zeggen ook aan 'andere DLC' voor Cyberpunk 2077.

Intussen kreeg de game al heel wat updates en verbeteringen, maar zelfs bij de release was onze Carl al onder de indruk voor zijn Cyberpunk 2077 review.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties