Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cyberpunk 2077 krijgt eigen stripreeks

Pleister op de wonde?

Cyberpunk 2077 krijgt een vierdelige stripreeks genaamd Trauma Team. Dat maakt stripuitgever Dark Horse Comics bekend via zijn website. Het Trauma Team ken je mogelijk nog uit eerdere Cyberpunk 2077 trailer.

Nadat assistent ambulanceverpleegkundige Nadia als enige een uit de hand gelopen reddingsoperatie overleeft, krijgt ze de opdracht om een slachtoffer te redden uit een benarde situatie. Voor Nadia en haar team het goed en wel beseffen, belanden ze in een nieuwe levensbedreigende situatie.

Het eerste deel van de stripreeks wordt geschreven door Cullen Bunn (Uncanny X-Men-stripreeks) en geïllustreerd door Miguel Valderrama (Giants-stripreeks). De comic deel is vanaf 9 september te koop voor vier dollar.

Normaal gezien zou de game bijna gelijktijdig met de stripreeks lanceren. Dat was echter buiten ontwikkelaar CD Projekt Red gerekend, want die stelde de Cyberpunk 2077 releasedatum uit naar november.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties