Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cyberpunk 2077 krijgen evenveel DLC als The Witcher 3

CD Projekt RED in een gulle bui.

Tijdens een Q&A-sessie met de aandeelhouders van CD Projekt heeft topman Adam Kiciński nieuwe details onthuld over Cyberpunk 2077. Zo krijgt de game minstens evenveel DLC als The Witcher 3. Details over die DLC worden nog voor de release van de game bekendgemaakt.

Ter herinnering: The Witcher 3 kreeg in de weken na de release heel wat gratis DLC. Verspreid over acht weken kreeg je onder toegang tot nieuwe outfits en nieuwe quests. Daarnaast kreeg de game ook twee uitstekende betalende DLC-pakketten in de vorm van Hearts of Stone en Blood and Wine. Vooral die laatste was een schot in de roos, zoals je lees in Carls The Witcher 3: Blood and Wine review.

Bekijk op YouTube

Tijdens de Q&A-sessie garandeerde Kiciński de aandeelhouders ook dat de coronacrisis momenteel geen invloed heeft op de releasedatum van Cyberpunk 2077. Die staat nog steeds gepland voor 17 september, nadat de game eerder al werd uitgesteld.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Cyberpunk 2077

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties