Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cyberpunk 2077 komt ten laatste in 2021 uit

Net als nog een grote RPG van CD Projekt Red.

CD Projekt Red heeft zijn financiële strategie voor de komende jaren toegelicht. Daaruit blijkt dat Cyberpunk 2077 ten laatste in 2021 uitkomt. Tegelijkertijd maakt de ontwikkelaar bekend dat er nog een tweede grote RPG in de maak is, die eveneens in die periode lanceert.

Cyberpunk 2077 is al in 2013 onthuld, maar mogelijk is het dus nog even wachten op de release van de game. Er is nog steeds een kans dat Cyberpunk 2077 in 2019 uitkomt, maar in het slechtste geval is het dus nog twee jaar wachten. Volgens CD Projekt Red ligt de focus van de studio momenteel in elk geval op 'de productie en promotie van Cyberpunk'.

Over de tweede game van de studio is momenteel nog niets geweten, maar de financiële strategie van CD Projekt Red doet vermoeden dat de game al enkele jaren in ontwikkeling is.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Cyberpunk release, gameplay, trailers en alles wat we weten.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties