Skip to main content

Cyberpunk 2077 kledij: zo krijg je nieuwe kleren

Wees de keizer van Night City.

Kledij in Cyberpunk 2077 dienen niet enkel om extra stijlvol rond te lopen in Night City. CD Projekt RED heeft ervoor gezorgd dat je je personage helemaal de stijl kan geven die je zelf wenst, maar daarnaast heeft de ontwikkelaar ook elk kledingstuk bepaalde statistieken gegeven. Zo kan een nieuwe jas extra defense geven bijvoorbeeld.

Je moet echter eerst kleren vinden voordat je ze kan aandoen, en kan genieten van hogere stats (en de bewondering van je medebewoners van Night City).

Bekijk op YouTube

In Cyberpunk 2077 kan je op minstens twee manieren aan nieuwe kledij komen:

  • Tweedehandswinkels hebben ze niet echt in Night City, dus het beste alternatief is de lijken van vijanden te doorzoeken en hun kledij te nemen:
  • Er zijn ook verschillende kledingwinkels in Night City. Deze worden op je map weergegeven door het icoon van een jasje (1). Door met de verkoper te praten, krijg je toegang tot de volledige catalogus van de winkel.

Wanneer je nieuwe kleren koopt, kan je ook de statistieken van je huidige kleren vergelijken met wat je wil kopen. Zo ben je zeker dat een kledingstuk naast ontzettend stijlvol, ook je overlevingskansen in Cyberpunk 2077 verhogen.

Meer tips:

Keer terug naar de Cyberpunk 2077 gids met tips

Read this next