Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand item locaties: zo unlock je de 'Breathtaking' item set

Zo verzamel je alle items die ooit eigendom waren van Keanu Reeves.

Johnny Silverhand is een belangrijk personage in de wereld van Cyberpunk 2077, en het is moeilijk zijn gevoel voor stijl niet op te merken.

Gelukkig voor V zijn Johnny's items te vinden in de game tegen het einde van het verhaal.

Je hoeft niet zoveel te doen om alle afzonderlijke items te verzamelen, waaronder zijn auto en wapen. Ja, datzelfde wapen dat je al zag in de flashbacks.

Al deze items zijn overigens iconic items, en het zijn zowat de beste in de game als je ze upgradet met crafting. Ze zien er dus niet alleen goed uit, ze kunnen ook een groot verschil maken in je gameplay, zeker als je nog van plan bent een aantal zaakjes af te handelen voordat je het verhaal uitspeelt.

Deze gids vertelt je alles wat je moet weten om Johnny Silverhand's item set te vinden en zo de Breathtaking Trophy of Achievement te krijgen.

Op deze pagina:

Cover image for YouTube videoCYBERPUNK 2077 1.5 Patch - Klaar voor Next-gen?

Wanneer beginnen de Johnny Silverhand side jobs?

Om alle unieke Johnny Silverhand items te krijgen, moet je eerst en vooral het belangrijke beslissingsmoment bereiken in Cyberpunk 2077's main story.

Deze missie is Nocturne OP55N1, en vindt plaats na de missie Search and Destroy. In plaats van verder te gaan met de verhaallijn, kies je een side quest die gerelateerd is met Johnny Silverhand.

Vergeet dus niet dat als je ervoor kiest om toch Nocturne OP55N1 te spelen, je geen enkele van deze side quests nog kan doen tot je één van de vele Cyberpunk 2077 eindes bereikt. Daarna kom je terug terecht in Nocturne OP55N1 en openen de missies zich terug voor je.

Buiten het bovenstaande zijn er geen vereisten om te kunnen starten met Johnny's jobs, met uitzondering van de laatste twee. Maar dat beschrijven we verder onderaan.

Johnny's Tank Top locatie in Cyberpunk 2077

Hiervoor moet je naar Tapeworm. Volg het verhaal en na de missie Search and Destory eindig je in een motel. Volg de conversatie met Johnny en Johnny's Tank Top verschijnt in je inventory nadat je door het venster bent gekropen.

Johnny's Aviators locatie in Cyberpunk 2077

Na Tapeworm wordt Chippin' In beschikbaar. Volg gewoon het verhaal en wanneer V de volgende wag wakker wordt, zullen Johnny's Aviators automatisch in je inventory zitten.

Replica of Johnny's Samurai Jacket locatie in Cyberpunk 2077

Tijdens het tweede deel van Chippin' In (na het wachten op Rogue's telefoontje), kan je haar ontmoeten in Afterlife. Ga naar buiten met haar en ze zal beginnen praten over een cadeautje voor V. Na het openen van de auto zie je de mooie Samurai Jacket. Dit is de Replica of Johnny's Samurai Jacket.

Johnny's wapen Malorian Arms 3516 locatie in Cyberpunk 2077

Ja, dat vette wapen uit Silverhand's flashbacks kan je effectief gebruiken als V. Ga naar de Ebunike met Rogue en versla Grayson. Je zal dan de Malorian Arms 3516 van de grond kunnen oprapen. Geen zorgen, je kan er niet overheen kijken.

Johnny's auto Porsche 911 II (930) Turbo locatie in Cyberpunk 2077

Op het einde van de missie Chippin' In krijg je de kans om Johnny Silverhand's auto te krijgen. Je zal een beslissing moeten maken met Grayson. Als je hem doodt, dan zal je de Breathtaking achievement niet kunnen kijken!

Laat hem dus leven en hij geeft je de sleutels en locatie van een container. Ga naar de plek die gemarkeerd is op je minimap, gebruik de sleutels en de container wordt vrijgegeven. Ga naar beneden met de trap links en ga zo naar de container. De 911 II (930) Turbo wacht op je in de container.

Johnny's Pants locatie in Cyberpunk 2077

Hiervoor moet je de Gig Psycho Fan uitspelen. Je vindt deze in The Glen, Heywood. Als deze niet automatisch verschijnt (dit overkwam ons), dan moet je nog snel wat korte activiteiten in dit district doen zoals NCPD missies.

Na een korte tijd krijg je telefoon van Sebastian "Padre" Ibarra die je over de missie vertelt. Ter referentie, wij waren XP level 21 met 29 Street Cred op dit punt.

Ga helemaal naar het dak, laat je zelf vallen en ga naar binnen. Voordat je iets doet neem je de trap rechts van je, ga je de kamer binnen en loot je de koffer die op de linkerkant van het bed ligt. Bij ons werd deze koffer aangeduid door de game, ook al was het geen objective voor de missie).

In de koffier vind je Johnny's Pants. Je moet level 33 zijn om ze te gebruiken.

Johnny's Boots locatie in Cyberpunk 2077

Voor dit item moet je eerst de Gig genaamd Family Heirloom uitspelen. Deze bevindt zich in Charter Hill, Westbrook. Net zoals Psycho Fan kan het zijn dat deze niet automatisch verschijnt. Dan moet je een paar kleine activiteiten doen in het district. Bij ons werd deze Gig pas beschikbaar toen we 35 Street Cred hadden.

Deze is wat gemakkelijk dan het vorige item. Schakel alle vijanden uit op de parking en ga het kantoor in. In hetzelfde locker als de shard kan je Johnny's Boots vinden.

Als je deze gids gevolgd hebt, zou je nu de Breathtaking achievement of trophy moeten krijgen. Proficiat!

Keer terug naar de Cyberpunk 2077 gids met tips

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Cyberpunk 2077

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties