Skip to main content

Cyberpunk 2077 Items verkopen of uit elkaar halen - wat is het beste?

To disassemble or not to disassemble.

Veel van de items die je opraapt in Cyberpunk 2077 zijn ofwel nutteloos (zoals junk) of ga je niet gebruiken omdat hun statistieken slechter zijn dan wat je al hebt. Je hebt dan de keuze tussen deze items te verkopen of te disassemblen.

We moeten beginnen met een belangrijke opmerking: er is in feite nog een derde keuze. Je kan items namelijk ook gewoon op de grond laten vallen. Maar hier haal je absoluut nul voordeel uit en we raden het dan ook in alle gevallen af.

En dus blijft de vraag: waar haal je het meeste voordeel uit? Disassemblen of verkopen?

Als je geen punten investeert in de Technical Ability attribute en je niet wil bezig houden met crafting, dan ga je weinig halen uit items disassemblen. In dat geval kan je dus gerust je teveel aan wapens of kledij verkopen om snel Eurodollars te verdienen.

Toch is het de moeite om te onthouden dat af en toe een item uit elkaar halen via disassemble nuttig kan zijn voor elk type personage in Cyberpunk 2077. De components die je krijgt op die manier, kan je bijvoorbeeld gebruiken om healing items te maken. En daar heb je er nooit te weinig van.

Als je personage wel een uitstekende technieker is en je Technical Ability Attribute goed ontwikkeld is, dan moet je zeker je je focus niet leggen op het verkopen van items. Haal daarentegen al je overschot aan items uit elkaar. Met de gepaste Perks kan je namelijk echt sterke wapens maken zoals we uitleggen in onze Cyberpunk 2077 Crafting gids.

Meer tips:

Keer terug naar de Cyberpunk 2077 gids met tips

Read this next