Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cyberpunk 2077 is een first-person game

En meer info onthuld.

Tijdens de E3-beurs zijn er meer details over Cyberpunk 2077 onthuld. Zo heeft ontwikkelaar CD Projekt RED laten weten dat de game een first-person perspectief heeft.

Ook is bekend geraakt dat je in de game als het personage V speelt. Je kunt onder andere het geslacht, de achtergrond en het uiterlijk van je personage zelf bepalen. Gedurende de game kun je ook V uitrusten met bionische ledematen.

Daarnaast heb je de keuze uit drie verschillende classes: Netrunner, Techie of Solo. Deze drie classes zijn ook op allerlei manieren te combineren. Je kunt je speelstijl dus volledig zelf bepalen. Ook zijn alle dialoogopties van V ingesproken.

Je gebruikt onder andere vuurwapens om vijanden te verslaan. Verder zijn er zware Power Weapons, geavanceerde Tech Weapons en Smart Weapons die je vijanden volgen.

CD Projekt belooft verder dat Cyberpunk 2077 'een volledig open wereld' is met zes districten, honderden gebouwen en duizenden kamers die je kunt betreden. Je kunt ook gebruik maken van de talloze Cyberspace Access Terminals in de stad.

Er is op de E3-beurs een uitgebreide Cyberpunk 2077 trailer getoond. De game is 'momenteel' in ontwikkeling voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Cyberpunk 2077 heeft nog geen officiële releasedatum.


Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Cyberpunk 2077

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties